Orientări Actualizate Pentru depistarea TUBERCULOZEI, Tratamentul În Îngrijirea Sănătății Lucrătorilor

microscop medicină sănătate

Bolile Transmisibile Rețelei Australia (ADNC) a fost de acord că următoarea listă de boli transmisibile, trebuie să fie notificate la nivel național și cu condiția de a Comunității Naționale de Boli cu notificare Obligatorie Sistem de Supraveghere (NNDSS). Boli de inima decese și statisticile din statele UNITE ale americii - potrivit American Heart Association (AHA), boli de inima este numărul 1 criminal responsabil pentru 1 milion de decese în 2002, cu statistici pentru diverse afecțiuni cardiace arată 1 persoană adultă din 4 sufera de o forma de boli de inima.

Boala poate fi tratată prin antibiotice daca ai vedea un medic în timp. Dacă nu condiția va rămâne pentru mult timp și provoacă multe probleme. Persoanele cu diabet zaharat, probleme de rinichi, și sunt alcoolic va avea simptome mai severe decât altele. 3. Îmbunătățește condițiile de sănătate. Mai mulți medici au început să se recomanda acest tratament, ca parte a tratamentului medical pentru o mulțime de probleme de sănătate, cum ar fi Artrita, Fibromylagia, Hipertensiune arterială și probleme musculo-scheletice.

Ceea ce funcționează în laborator, poate fi, de asemenea, aplicate în real un studiu de 450 de femei, cercetatorii de la departamentul de epidemiologie și sănătate publică la Universitatea Yale Scoala de Medicina a constatat că reducerea la doar 10 de grame pe grasimi saturate pe zi - echivalentul de trecerea de la două pahare de lapte integral pentru aceeași cantitate de grăsimi de lapte ar putea reduce riscul de cancer ovarian cu 20%. Pneumonie de aspirație care a fost descris într-o leziune a creierului sau alte afecțiuni care afectează normal gag reflex, atunci când conținutul stomacului este inhalat în plămâni după vărsături. Oportuniste pneumonia apare la persoanele cu sistemul imunitar compromis, cu SIDA, boala de celule secera, alte condiții care afectează sistemul imunitar. De exemplu, P. carinii pneumonie care aproape niciodată nu apare inhealthy oameni.

Epilepsia poate fi simptomatic, ceea ce înseamnă că are un motiv clar, sau idiopatică, adică rădăcinile sale sunt cele mai susceptibile genetic. Epilepsie simptomatică poate fi cauzată de traumatisme craniene, accidente vasculare cerebrale, tumori sau de anumite infecții grave. Condiția este frecvent diagnosticat după cineva a suferit mai mult de un atac de apoplexie - cât de mulți oameni au o criză de epilepsie în timpul vieții lor. Colesterolul este produs în mod natural în ficat și este folosit de organism pentru hormonală și producerea de celule. Atunci când nivelurile devin ridicate, placa se poate forma pe peretii arterelor si impiedica fluxul de sange la inima. Fumatul promoveaza acest proces prin deteriorarea peretii vaselor de sange. În plus, fumatul scade nivelul de colesterol "bun", HDL, asta vrei de mare.

Boli de inima statistici pot fi descurajatoare pentru o națiune, cum ar fi SUA, cu supradimensionat cartofi prăjiți și băuturi răcoritoare. Cred că despre numere. Jumătate dintre cei care au un atac de cord nu observați orice simptome de avertizare; de cei fără nici o prealabilă simptome de boala de inima muri de fapt de la primul lor atac de cord. Oamenii par să sufere atacuri de cord cu aproximativ zece ani mai devreme în viață decât femeile. Mai mult de 6 milioane de internări în fiecare an, în Statele Unite ale americii sunt din cauza bolilor cardiovasculare. Unele boli, cum ar fi cele mai multe (dar nu toate ) forme de cancer , boli de inima , tulburari psihice, sunt non-boli infecțioase Multe non-infecțioase boli au un parțial sau complet bază genetică (vezi tulburare genetică ) și, astfel, pot fi transmise de la o generație la alta.

Unele dintre cele 14 laboratoare la Divizia de Bio-Funcție de Dinamica Imagistica construi următoarea generație de dispozitive de imagistică, în timp ce altele personaliza asociate markeri, astfel încât anumite fenomene biologice, inclusiv bolnave membre, poate fi vizualizată.

Cercetatorii folosesc pe site-ul copilul ciclotroane, "fierbinte" laboratoare și automatizate sintetizatoare de a produce și de procesul de izotopi radioactivi pentru imagistica PET.


Aceste markeri personalizate au îmbunătățit considerabil utilitatea PET pentru monitorizarea soarta de droguri și manifestarea bolii în organism. În cele din urmă, adoptarea unei diete vegetariene poate fi o optiune sanatoasa, dar realizarea o dieta echilibrata este cheia pentru a primi toate beneficiile pentru sănătate posibil. Lauc, G. et al. Loci asociate cu N-glicozilare de imunoglobulină umană G show pleiotropy cu boli autoimune și hematologice tipuri de cancer. PLOS Genet. 9, e1003225 ().