Nutriție Sursa

Nutriție Sursa

Mișcarea și Alimentația în Sănătate și Boală este un open-access, doar on-line, de tip peer-revizuite jurnal științific de sănătate care acoperă toate aspectele legate de dieta, nutriția și activitatea fizică. Vizionarea dieta ta - Evita alimentele bogate în grăsimi saturate și zahăr. Înlocuiți-le cu fructe și legume. Cei mai importanți factori în Jaimini astrologie pentru determinarea de sănătate și boli sunt Ascendent, semn ocupat de Aatmakaarak și karakamsa planeta și a 6-a casă de la aceste locuri. Aceste probleme de sănătate și mai multe sunt în legătură cu igiena orala pentru un surprinzător motiv simplu: Un prost îngrijit-pentru gura este un teren propice pentru bacterii, care pot fi comunicate altor părți ale corpului. Cu acest organism tot mai mare de cercetări medicale, știm acum mai mult ca niciodată de ce este atât de important să se stabilească și să mențină o bună igienă orală obiceiuri și de a face utilizarea regulată de profesioniști dentare: Acesta a fost și mereu va fi așa, că grija pentru dinti si gingii este un pas esențial în îngrijirea dumneavoastră generală de sănătate. Local Utah familie dentist va multumesc.


Nici o cantitate de medicina moderna sau avansare medicale poate ajuta în cazul în care medicamentele sunt pline de toxine otrăvitoare și au astfel de efecte secundare grave. În mod similar, nici o cantitate de procesate sau fast-food poate oferi nutriție corpul tau are nevoie pentru a fi sănătos. În cele din urmă, dacă doriți o sănătate optimă și doriți pentru a preveni sau inversa boala, nu ai de ales, trebuie să preia controlul de propria sănătate și de a schimba stilul tău de viață. Spune studiul plantelor alimente bogate in proteine, cum ar fi legume, conțin mai sanatos proteine decât cele mai multe alimente de origine animală, fără grăsimi sau sodiu. De exemplu, deși un 6-oz. friptura poate avea până la 40 de grame de proteine, de asemenea, conține 12 grame de grăsimi saturate, în timp ce 1 cana de linte contine 18 grame de proteine și grăsimi. Zona zoster este o afecțiune a pielii, care este foarte frecvente în rândul persoanelor în vârstă, în special cei cu vârsta de peste 70 de ani.
Acest lucru se datorează faptului că sistemul imunitar devine mai slab ca tine de varsta.

O buna nutritie este vital pentru sănătate, prevenirea bolilor, și sunt esențiale pentru creșterea sănătoasă și dezvoltarea copiilor și adolescenților. Fibra este o parte importantă a unei diete sanatoase. Dietele nesănătoase pot implica consumul de doar un singur tip de alimente. Recent, o dieta extrem numit carnivor dieta a primit atenție din partea mass-media, deoarece dieta presupune consumul de numai carne. O persoană care consumă numai produse din carne este de natură a nu obține zilnic de vitamine și minerale de care are nevoie. Acest lucru poate fi ușor corectată prin adăugarea de fructe, legume și cereale în dieta. O dieta care implică un singur tip de alimente de orice fel este probabil o să fie rău pentru tine pe termen lung. Potrivit UNICEF , cea mai bună metodă de prevenire este practica o buna igiena. Bune tehnici de spălare a mâinilor poate reduce incidenta bolilor diareice cu 40 la sută. Îmbunătățit de igienizare și de calitate a apei, precum și accesul la începutul intervenție medicală poate, de asemenea, ajuta la prevenirea bolilor diareice.

inima stetoscop sănătate

Boala celiaca este o boala autoimuna care afectează tractul gastro-intestinal.
Persoanele cu boala celiaca nu pot mânca alimente cu gluten de proteine, potrivit Institutului Național de Diabet și Boli Digestive și Rinichi. Dacă mănâncă alimente cu gluten, corpul lor răspunde de deteriorarea mici vilozităților mucoasei tractului digestiv. Aceste vilozități sunt responsabile pentru digestia și absorbția nutrienților. Glutenul se găsește în toate produsele alimentare care conțin grâu, secară și orz. Persoanele cu boala celiaca pot mânca alternative de amidon, cum ar fi orez, cartofi, mei, porumb si quinoa. Fructe proaspete, legume, carne și nu conțin gluten și sunt sigure alegeri alimentare pentru persoanele cu boala celiaca. O alimentatie sanatoasa este la fel de important în reducerea riscului de multe boli cronice. Ne petrecem o mulțime de bani pe produse alimentare, dar există modalități de a reduce costurile și de a servi în continuare sănătos de mese delicioase.

Global Health Observatory, a prezentat raportul "Global Health Statistics", care arată cum mortalității infantile de boli contagioase a dispărut practic în țările bogate (datorită vaccinării), țări în care este, de asemenea, îmbătrânește mai mult și mai mult.

"99% dintre minorii care mor în lume trăiesc în țările cele mai sărace", spune raportul. Boli de inima reumatismale rezultă din inflamație a inimii captuseala când prea mult lichid se acumulează în plămâni, ceea ce duce la congestie pulmonară. Este din cauza unor defecțiuni ale inimii pentru a elimina lichidul din plămâni circulație care rezultă în dificultăți de respirație, tuse cu sânge, piele palidă și transpirație excesivă. Boală de inimă care rezultă din inflamarea fie endocardul sau pericardul este numita boală de inimă care afectează inima captuseala.