Noul Studiu De Link-Uri De Poluare A Aerului Pentru Tratamentul Bolilor De Inima

sănătate asisten?ă medicală stil de via?ă de func?ionare


Infectii ale sinusurilor apar atunci când pasajele nazale, împreună cu sinusurile, devin inflamate cauzate de bacterii sau virusuri. Psiholog Profesionist, care are un doctorat, dar nu un grad medical.
Mulți au pregătire postdoctorală, și cele mai multe sunt instruiți pentru a administra psihologica, teste care sunt utile în diagnostic. Poate efectua psihoterapie dar nu poate efectua examinari fizice, prescrie medicamente, sau recunosc oamenii la spital.

Tratamentul variază de la pacient la pacient și depinde de anumite boli mitocondriale diagnosticat și severitatea acesteia. Cu toate acestea, nu există nici o modalitate de a prezice răspunsul pacientului la tratament sau prezice modul în care boala va afecta acea persoană pe termen lung. Nu există doi oameni vor răspunde la același tratament în același mod, chiar dacă au aceeași boală.

Cancerul Pancreatic este o dureroasă boală terminală. Potrivit cand e vorba de Fundația pentru Cercetări Cancer Pancreatic, sau HFPCR, o organizație dedicată pentru a găsi un leac pentru cancer pancreatic, pancreasul este un organ situat în partea superioară a abdomenului, in spatele stomacului.

Pancreasul se află în imediata vecinătate a intestinului subțire, ficat și splină. La HFPCR membre care pancreatic, cancerul se dezvoltă ca urmare a creșterii necontrolate a celulelor anormale în pancreas. Desi cauza exacta a cancerului pancreatic este necunoscut, de numeroși factori pot contribui la dezvoltarea sa, inclusiv de varsta, sex, rasă, istorie fumat, dieta, diabet zaharat, factori de mediu și ereditate. Potrivit National Cancer Institute-o divizie de NIH-cancerul pancreatic poate provoca câteva simptome mai devreme. Cu toate acestea, pe masura ce boala progreseaza, o persoană poate avea dureri mari în partea superioară a abdomenului și înapoi.

Atunci când o boală nu poate fi vindecată, medicii folosesc adesea tratamente pentru a ajuta-l controleze. De exemplu, un tip de diabet se întâmplă atunci când pancreasul nu produce suficientă insulină pentru a obține glucozei în celule, unde este nevoie. Medicii vor trata persoanele cu diabet zaharat, folosind injecții cu insulină și alte metode, astfel încât să poată continua să trăiască o viață normală. Dar acum nu există nici un leac pentru diabet. Așa că unii oameni au nevoie de insulină tratamente pentru tot restul vieții lor.

Antibioticele sunt de obicei rezervate pentru infecții bacteriene, deoarece aceste tipuri de medicamente nu au niciun efect asupra bolilor cauzate de virusuri. Dar uneori e greu de spus ce tip de germeni este la locul de muncă. De exemplu, pneumonia poate fi cauzata de o bacterie, un virus, o ciuperca sau un parazit.