Există Un Remediu Natural Pentru Bolile De Inima?

medicul sănătate medicină

Nutritie: Dieta si boli de inima, merg mână în mână. Boli cu transmitere prin alimente pot fi prevenite prin alimente sigure practicile de manipulare, inclusiv de spălare corectă a mâinilor, de gatit alimentele la temperaturi recomandate și depozitarea resturilor în mod corespunzător. Pentru a ajuta la promovarea securității alimentare , Missouri Department of Health and Senior Services și locale, agențiile de sănătate publică în întreaga de stat de a reglementa mai mult de 30.000 de servicii alimentare și instalațiile de prelucrare și de a oferi instruire pe alimente sigure, manipulare, preparare și probleme de igienă.
Există diferite semne de tulburări cardiace de diferite tipuri, dar există semne de avertizare comune care trebuie să fie conștienți de.


Cea mai comună manifestare este durerea în piept sau disconfort toracic. Există o mulțime de condiții care pot cauza dureri în piept, dar niciodată nu ar trebui să fie ignorate. Durerea în piept este de fapt un termen este folosit pentru a descrie stări de disconfort, cum ar fi presiune, durere, senzație de sufocare, senzație de amorțeală sau stoarcere, care este simțit în piept și în zona gâtului, în zona abdominală superioară, inclusiv cap, maxilar și brațele. Acest lucru poate dura câteva secunde până la câteva zile și pot fi rare sau frecvente.

Acum oamenii de stiinta Occidentali au descoperit că este absolut o lumină, de încredere, anti-inflamatorii, și practic pentru decontaminare tăieturi și arsuri. Care cu siguranță va ajuta, de asemenea, cu boli la fel de provocatoare de-a face cu fel de cancer. Acesta este un exemplu de reteta de un conținut scăzut de grăsime, care constă din puține grăsimi, în special grăsimi saturate și colesterol, ceea ce poate duce la creșterea nivelului de colesterol din sânge și riscul de boli de inima. Este imperios necesar să știi că unele grasimi alimentare este necesară pentru o sănătate bună, deși: grăsimi alimentare cu energie și acizi grași esențiali, în plus față de consolidarea în continuare absorbția unor vitamine liposolubile precum a, D, E, și K. inima este principalul component al CV-ul sistemului. Acesta este responsabil pentru pomparea sângelui la toate părți ale corpului. Pompează sânge neoxigenat la plămâni în cazul în care sângele este oxigenat și apoi pompează sânge oxigenat în alte părți în cazul în care sângele preia substanțele nutritive și le livrează la organele corpului care au nevoie de ele. Sângele poartă, de asemenea, impuritățile din organe, ficat și rinichi în cazul în care sângele este purificat.

Boala inflamatorie intestinală (IBD) este o afecțiune mai serioasă decât sindromul de colon iritabil, deși are multe din aceleasi simptome, inclusiv a provoca un exces de mucus în tractul digestiv. În timp ce fumatul este cea mai cunoscută cauză a cancerului pulmonar, de mediu și expunerea la aer poluat, de asemenea, crește riscul de boli pulmonare. În fapt, în 2013, pe CARE Agenția Internațională pentru Cercetare în domeniul Cancerului a concluzionat că poluarea aerului este o substanță cancerigenă, sau cauzatoare de cancer substanță, și particule este strâns legată de cancer pulmonar apariția tarife. Kirsten Nunez, MS este un sănătate și stil de viață jurnalist in Far, New York. Din 2014, ea a contribuit la peste 15 publicații digitale. Munca ei a apărut pe nutriție și sănătate site-uri web, cum ar fi SparkPeople, CureJoy, și Healthline. Kirsten are un Master of Science în Nutriție și diplomă de Licență în Dietetică.

Depresia este o situație mintală implică corpul, starea de spirit, și un gând, precum și afectează modul de gândire, personale și sociale, de comportament, etc. Putem spune că este o boală medical, cauzată de un neuro chimice sau dezechilibru hormonal, cauzat de anumite stiluri de gândire. Depresia este un rezultat al nefericite experiențe. Este o afecțiune gravă și uneori o persoană comite o sinucidere. Cu alte cuvinte, se poate spune că este un tip de dezechilibru fizic al creierului, care pot fi cauzate de diverse boli psihice. O condiție psihologică este starea emoțională a unei persoane, care îi conduce în depresie. Câteva condiții comune sunt vinovăție, singurătate, anxietate și tristețe. În acest studiu, oamenii de stiinta au dezvoltat un model de test de 21 de diferite medicamente și a constatat că o combinație de inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5i), cum ar fi vardenafil (Levitra), sildenafil (Viagra) sau tadalafil (Cialis) și selectivă modulatori ai receptorilor estrogenici (SERM), cum ar fi tamoxifen sau raloxifen a fost eficace în stoparea fibrozei care provoacă Boala Peyronie, când a fost testat pe celule și la animale.

În Statele Unite, boala este numărul 1 al femeilor, și este mult mai periculoasă decât toate formele de cancer combinate. În timp ce 1 din 31 de femei Americane moare de cancer de sân în fiecare an, 1 din 3 moare de boli de inima cu un deces la fiecare aproximativ un minut. Produse lactate care conțin lactoză sunt produse fabricate din lapte, inclusiv brânză, iaurt și unt, care au fost parte din dieta omului de ani. Acestea joacă un rol important într-o dietă sănătoasă, atât pentru valoarea nutritivă și plăcerea personală, dar, de asemenea, conține elemente care pot provoca colesterol pentru a construi sus în artere și hipertensiune arterială care rezultă în boli de inima. Este o altă boală la piept referitoare la plămâni. în această boală matrice țesuturile pulmonar și alveole, sunt infectate din cauza atac viral. multe simptome comune sunt tuse, dificultăți în respirație și febră.

cât de mult timp este nevoie pentru a rezolva această boală depind de atac viral.